Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε κάνοντας κλικ εδώ... Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και επιτρέπει την καλύτερη παρακολούθηση του φόρουμ

 
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού (ΠΗΤ)
Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να υπολογίσετε την προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού. Ο υπολογισμός της προβλεπόμενης ημερομηνίας τοκετού (ΠΗΤ) μπορεί να στηρίζεται: α) στην τελευταία περίοδο (LMP) ή β) στην ημερομηνία ωορηξίας ή γ) στην ημερομηνία σύλληψης (εάν την γνωρίζετε). Εσείς, με βάση του τι γνωρίζετε με περισσότερη εγκυρότητα, επιλέγετε τον τρόπο υπολογισμού.

Εβδομάδες εγκυμοσύνης
Με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να υπολογίσετε σε ποια εβδομάδα εγκυμοσύνης βρίσκεστε. Μπορείτε να κάνετε αυτό τον υπολογισμό με βάση: α) την τελευταία περίοδο (LMP) ή β) την "εκτιμόμενη" ημερομηνία τοκετού (ΠΗΤ)

Υπολογισμός της ημέρας της ωορηξίας
Με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να υπολογίσετε την ημερομηνία της ωορηξίας σας. Δίνοντας τα στοιχεία που σας ζητούνται , έχετε την ημερομηνία της ωορηξίας.

Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να υπολογίσετε την προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού. Ο υπολογισμός της προβλεπόμενης ημερομηνίας τοκετού (ΠΗΤ) μπορεί να στηρίζεται: α)στην τελευταία περίοδο (LMP) ή β)στην ημερομηνία ωορηξίας ή γ)στην ημερομηνία σύλληψης (εάν την γνωρίζετε). Εσείς, με βάση του τι γνωρίζετε με περισσότερη εγκυρότητα, επιλέγετε τον τρόπο υπολογισμού.


Ημερομηνία της τελευταίας περιόδου (LMP)
Ημερομηνία της τελευταίας ωορηξίας
Ημερομηνία της σύλληψης (εάν τη γνωρίζετε)

Ημερομηνία της τελευταίας περιόδου (LMP)
Ημερομηνία της εκτιμόμενης ημερομηνίας τοκετούΣτον παρακάτω πίνακα φαίνονται οι ημερομηνίες στις οποίες ολοκληρώνεται η κάθε εβδομάδα της κύησης

Με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να υπολογίσετε την ημερομηνία της ωορηξίας σας. Δίνοντας τα στοιχεία που σας ζητούνται,έχετε την ημερομηνία της ωορηξίας.

Πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου:
Μήκος του έμμηνου κύκλου: ημέρες
Επιθυμητό φύλο μωρού: αγόρι κορίτσι
Δείξε μου τις περισσότερο γόνιμες μέρες: μήνες
Συμβουλές για ευκολότερη σύλληψη

Για το μέσο όρο των ζευγαριών, εάν έχουν μία φορά τη μέρα επαφή, έχουν πολλές πιθανότητες για μια εγκυμοσύνη.

Για να βελτιώσετε τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος, μετά την επαφή, παραμείνετε στο κρεβάτι βάζοντας ένα μαξιλάρι κάτω από το γοφό ώστε να βρίσκεται σε υψηλότερο σημείο από το υπόλοιπο σώμα για 20-30 λεπτά. Η βαρύτητα θα βοηθήσει το σπέρμα να φτάσει στο ωάριο.

Όταν η γυναίκα βρίσκεται από πάνω κατά την ερωτική επαφή και τον ανδρικό οργασμό, δεν είναι και η καλύτερη θέση για να επιτευχθεί εγκυμοσύνη, καθώς τα σπερματικά υγρά ρέουν προς τα κάτω λόγο βαρύτητας