Γειά σας μόλις γραφτηκα στο forum και αυτό ειναι το πρώτο μου μήνυμα...
Έχω κάποιες ιδεές που εμένα και κάποιες φίλες μου μας βοήθησαν πολύ ενώ άρχισαν σαν χόμπι αλλά τώρα βγαινουν αρκετα χρηματα...Λοιπόν εχουμε και λέμε:
1) το να φτιάχνεις κοσμήματα και να οργανώνεις εκθεσεις στο σπιτι η σε καποιο άλλο μέρος με σκοπό την πώλησή τους! Ξεκίνησε με τη δημιουργία των δικών μου κοσμημάτων που άρεσαν και έτσι αρχικά οι φιλες και αργότερα φιλοι φίλων θέλαν να αγοράσουν...΄και επεκτάθηκα στα πορτοφολια(ετοιμα τα οποία τα στολίζω)
Χρειάζονται: δημιουργικότητα, και υλικά που τα βρίσκεις στο κεντρο της Αθηνας σε πολή καλες τιμές αλλά σε ακόμη καλύτερες από διαδικτυακους τόπους(δεν ξερω εαν μπορώ να αναφέρω καποιο συγκεκριμένο η όχι αλλά εχω υποψιν μου 3)
2) Η πώληση καλλιντικών προιόντων μέσω καταλόγου, μεσω διαδικτύου, τηλεφώνου ή φαξ παραγγελνεις σου ερχονται στο σπίτι, και έτσι εξοικονομείς χρήματα τόσο από τα από τα δικά σου προιόντα καθώς και κερδίζεις από τους άλλους που αγοράζουν(γειτονες, συγγενεις,φίλοι...)εγς ειμαι σε μια τετοια εταιριαμε φυτικά καλλιντικά που δινει και την ευκαιρια να αναπτυξεις δικτυο και έτσι από τις πωλήσεις αλλά και από το δίκτυο βγάζω περίπου 300-400 ευρώ το μήνα....
Χρειάζονται: η εγγραφή σε καποια εταιρία( προσοχή σε κάποιες γίνεται με καποιο ποσό, σε αυτή που είμαι εγώ γίνεσαι δωρεάν και γενικά δεν εχεις καποια υποχρέωση-του στυλ στοχους και τα λοιπά-), ο κατάλογος που ειμαι και το ''μαγαζί σου
Σημειωση: αυτό μπορούν να το κάνουν και όσες δουλεύουν, έχοντας απλά τον κατάλογο μαζί τους και δίνοντάς τον σε συναδελφους.
Όποια -ος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για περισσότερες λεπτομέριες για την εταιρία που συνεργάζομαι --ΜΗΝ το παρατε στραβά δεν ειναι τα προσωπικά μηνυματα που δεν σας άρεσαν, μπορείται επίσης να μου στείλετε mail ή να μου τηλεφωνήσεται!
3)Να παίρνεις από το σχολείο σε περίπτωση που είναι δίπλα ή κοντα στο σπίτι σου τα παιδιά των γειτώνων και να τα προσέχεις για λίγο ή απλά τα τα πας στο σπιτι τους
το κακό:εχεισ υποχρεωση-δεσμευση να εισαι καθε μέρα εκεί!
4)Να κάνεις ιδιαίτερα μαθηματα στο σπίτι σε παιδιά δημοτικού - λυκείου αλλά εννοείται να εχεισ τις γνώσεις!
5)να κάνεισ μανικιούρ- πεντικιούρ στο σπίτι σου αρχικά σε φίλες , γειτώνισσες ή συγγενείς
Χρειάζονται: λεκανη, καθαρες πετσετες , υγρό σαπουνι, λιμες και απολλυμαντικό υγρό και γάντια μιας χρήσης! Όλα απαστειρώνονται αν τα καθαρήσεις με το απολυμαντικό υγρό( τύπου detol- δεν κανω διαφημιση)και επειτα τα βάλεισ σε νερό που βράζει