Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες, είστε πολύ αναλυτικές και υποστηρικτικές!!
Έχω νέα εξέλιξη. Μόλις πήρα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις θρομβοφιλίας που έκανα μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος (την έκανα με αφορμή την προηγούμενη παλλίδρομη κύηση). Βλέπω ότι σε κάποιους παράγοντες είμαι ομόζυγη ή ετερόζυγη και προβληματίζομαι. Πιστεύετε ότι πρέπει να επισκεφτώ αιματολόγο ή να τις δείξω στην γυναικολόγο μου και να αρκεστώ στη δική της γνώμη; Και ο δεύτερος προβληματισμός: να πάω σε ιδιώτη αιματολόγο ή σε νοσοκομείο (που φαντάζομαι ότι θα αργήσω να βρω ραντεβού);;;
toxoti σε ποια πολη μενεις ? Αν εισαι στην Αθηνα θα σου στειλω τα στοιχεια της δικης μου αιματολογο.
Πιστευω πως πρεπει να πας στον αιματολογο και οχι στο γυναικολογο, γιατι ειναι ειδικος σε αυτο το αντικειμενο. Και στον ιδιωτη, γιατι εισαι εγκυος αυτη την στιγμη! Και μπορει να χρειαστει να παρεις καποιο φαρμακο τωρα. Λεω ¨μπορει ¨, χωρις να θελω να σε αγχωσω, ετσι ?
Αν δεν ησουν εγκυος τωρα, το πραγμα θα μπορουσε να περιμενει και θα μπορουσες να κλεισεις ραντεβου και στο κρατικο νοσοκομειο. Αν και η δικη μου γιατρος ειναι στο κρατικο, απλα κλεισαμε απογευματινο ραντεβου, γιατι ειχε πιασμενη σειρα 2,5 μηνες μπροστα...
Αυτη ειναι καθαρα η αποψη μου.