Εγώ ξεκίνησα ν΄ασχολούμαι με τις χειροτεχνίες/κατασκευές ακριβώς γιατί έψαχνα κι εγώ να κάνω κάτι στο σπίτι. Τα κορίτσια του φόρουμ εδώ μου πρότειναν τότε - πριν περίπου 3 χρόνια ήταν;;;; - μεταξύ άλλον να φτιάχνω κεριά και να τα πουλάω.
Ακολούθησα την συμβουλή τους, είδα ότι λατρεύω τις χειροτεχνίες αλλά δεν αρκέστηκα στα κεριά. Ξεκίνησα να φτιάχνω διάφορα πράγματα με την βοήθεια οδηγιών που βρήκα σε διάφορα Γερμανικά κι Ελληνικά φόρουμ καλλιτεχνών.
Βέβαια δεν βγάζω και τρελά λεφτά γιατί ακόμη είμαι.....άγνωστη καλλιτέχνης !

Αλλά σκαλί, σκαλί ανεβαίνεις προς την επιτυχία !
Τυχαίνει καμιά φορά να αγοράσουν φίλες μου από εμένα όταν χρειάζονται ένα δωράκι για κάποιο φίλο/γνωστό/συγγενή.
Βγάζω κανένα χαρτζιλικάκι δηλαδή. Βέβαια το κόστος για τα υλικά που χρειαζόμουν στην αρχή ήταν αρκετό, αλλά τα έπαιρνα σιγά - σιγά και τώρα κάνω μόνο απόσβεση των εξόδων μου.
Ταυτόχρονα κάνω και καμιά μετάφραση από τα Γερμανικά στα Ελληνικά για μια φίλη που έχει κατάστημα με είδη υλικών χειροτεχνίας.
Με λίγα λόγια, όλο και θα πέσει μια σταγονίτσα στην καυτή πέτρα.
Ψάξε να δεις λίγο στο διαδίκτυο, μήπως και βρεις κάτι που να σου αρέσει. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να βγάλεις λίγο χρήμα, μένοντας στο σπίτι.