Ναι υπαρχουν πολλες μορφες αυτισμου.
Αλλα για να το ξεκαθαρισω μια για παντα και να μην αιωρουνται πραγματα, ο μικρος ΔΕΝ εχει καμμια μορφη αυτισμου και αυτο το λεει το κεντρο που εκανε τα επισημα τεστ και με βιντεοσκοπηση τα οποια θα πανε πακετακι στην κυρια αναπτυξιολογο που ηθελε να γεμισει την τσεπη της εις βαρος του παιδιου μου, το λεει ο εργοπεραπευτης που τον ξερει απο μωρο, το λεει η κοπελα που τον ειδε εχθες και η οποια ασχολειται αποκλειστικα με αυτιστικα παιδακια.
Ναι, δεν το ειπα σε κανεναν στο σοι μου γιατι μετα δεν θα μπορουσα να αποδειξω οτι ο Κωστης δεν ειναι ελεφαντας!!!
Να πω οτι γενικα με κουρασε το ολο θεμα (Χρυσοβαλαντου δεν σου εχω απαντησει ακομη γιατι θελω να ηρεμησω) και γενικα ολοι μας χρειαζομαστε ηρεμια.
Αυτο λοιπον που εχει επισημα το παιδι ειναι δυσαναγνωσια, και ηδη ασχολουμαι εγω προσωπικα μαζι του και ναι οσο και αν φαινεται απιστευτο, το παιδι εδω και 3 μερες διαβαζει νερο το μαθημα του. Η δασκαλα που ειχαμε σημερα συναντηση εμεινε με το στομα ανοιχτο. Ο μικρος εχει αρχισει και παιρνει τα επανω του, η αυτοπεποιθηση του εχει αρχισει να χτυπαει κοκκινο γιατι βλεπει οτι μπορει να τα καταφερει.
Οποτε, για εμας το θεμα αυτισμο εχει κλεισει πλεον οριστικα και αμετακλητα και αν ειχα γραπτη διαγνωση απο την συγκεκριμνη κυρια θα της ειχα κανει μηνυση. Εαν καταφερω τωρα και παρω την γραπτη διαγνωση να ειστε σιγουροι οτι ναι θα παμε δικαστικα!!!!! Αυτα!!!!!