και εγω ειχα πελαγωσει που ειχα και τις αδεφες μου και με καθοδηγουσαν!!!!
λοιπον...εγω πηρα τα μπιμπερο της nuk με ιδιες θηλες σιλικονης και τον αποστειρωτη που εχει το jumbo νομιζω αν θυμαμαι καλα λεγεται lindam η καπως ετσι τελος παντων....πιο μετα ειχα παρει μπιμπερο της chicco αλλα ειχα βαλει θηλες της nuk(για να μην του αλλαξω αυτες που ειχε συνηθησει σε σχημα)
ειχα παρει νομιζω 6 η 7 μεγαλα μπιμπερο οσα εβαζε ο αποστηρωτης και 2 η 3 μικρα.
οσο για τις θηλες καουτσουκ εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν καθολου για το λογο οτι στο μισο χρονο που θελει αλλαγμα η σιλικονη αυτην εχει "λιγδιασει" ηδη!!!!!!
να σου πω κατι που εκανα εγω στο γιο μου και στις θηλες και στις πιπιλες και γι αυτο πιστευω δεν συνηθησε μια συγκεκριμενη που θελουν τα πιο πολλα παιδια
μολις θαμπωναν λιγο της αντικαθιστουσα με καινουριες που ειχα παντα στο σπιτι και ετσι δεν προλαβαιναν να μαλακωσουν και να θελει μονο αυτη μετα!!!!

ουπς δεν ειχα διαβασει αυτο για το φασκιωμα....
εγω προσωπικα τον τυλιγα αλλα οχι για το φασκιωμα και τα ισια ποδια που λεει και η mommy μας...απλα για να ειναι πιο ζεστος και να νιωθει πιο ασφαλες...και για λιγο καιρο...
τα μπιμπερο που σου εγραψα τα χρησημοποιησα εγω που δυστηχως δεν θηλασα...αν εσυ θηλασεις τοτε δεν χρεαζεσαι τοσα...